FAQ

Aan de slag

Onze tarieven zijn op basis van 1000 koffiebekers, in het systeem wordt er ook een rekensom gemaakt voor u. Onze tarieven zijn inclusief franco levering en 1 gratis drukproef.
 
 

Wij houden als standaard levertijd 10 werkdagen aan na akkoord van de drukproef. Wij bieden de mogelijkheid uw bestelling sneller te leveren. De zogenaamde spoedlevering zorgt dat u binnen 5 werkdagen uw spullen in huis heeft.

Wij werken met rechthoekige bestanden, bij ieder product bieden wij de mogelijkheid de werktekening te downloaden. Het makkelijkste is hier dan ook gebruik van te maken. Tevens de instructies in de werktekening aan te houden.

Wij bieden voor bedrukte koffiebekers een minimale bestelling van 1 doos. Dit komt in ieder formaat uit op 1000 stuks koffiebekers.
 
 
Wij bieden verschillende druktechnieken, tot een aantal van 10.000 bedrukte koffiebekers printen we deze. Meer dan 10.000 stuks maken wij gebruik van een andere drukmethode en zal een offerte gemaakt moeten worden.

Verzending

Wij maken gebruik van verschillende verzendpartijen. Dit ligt per bestelling verschillend.
 
 
Helaas leveren wij niet aan particulieren wij beleveren uitsluitend aan bedrijven.
 
 
Wij versturen al onze zendingen, helaas hebben wij geen mogelijkheid om de zending te komen ophalen in Wassenaar
.
 
Wij bieden voor bedrukte koffiebekers een minimale bestelling van 1 doos. Dit komt in ieder formaat uit op 1000 stuks koffiebekers.
 
 
Wanneer u buiten de BENELUX een bestelling wil laten bezorgen zullen wij een offerte moeten maken voor apart de verzendkosten. Binnen de BENELUX komen wij de bedrukte bekers kosteloos bezorgen.

Betaling en Factuur

Nee, wij leveren op factuur. De betalingstermijn is 14 dagen.
Tot 10.000 bedrukte bekers hanteren wij een vaste betaaltermijn van 14 dagen. Hier wordt helaas niet van afgeweken.
 
 
Op onze factuur staan alle bedrijfsgegevens vermeldt. Belangrijk is dat u bij de naamstelling ECOvation aanhoudt.
 
 

Retouren

Wanneer u teveel bekers bestelt heeft kunnen wij deze niet terugnemen. Op de beker staat immers uw bedrukking.